laatste weken
Blijf op de hoogte en volg Dennis
07 Mei 2013 | Bonaire, Golden Rock
Het is weer even geleden dat ik een verhaaltje heb getypt. 2 weken geleden ben ik verhuisd naar een groter appartement. Dat was op een woensdag en op zaterdag ging mijn stagebegeleider op vakantie naar st. Maarten. Dat betekende dus dat ik 'de baas' was voor een week. Elke ochtend en avond moest ik dus voor de ezels en de rest zorgen. Dat was niet zwaar. Alleen op een zondagochtend en de ochtend na koninginnenacht! Haha. De alcohol slaat hier harder aan of ik ben niks meer gewend...heb op koninginnenacht een kleine kroegentocht gehad van een leraar die 2 mei is betrokken naar Bonaire. Ben in 3 of 4 kroegen geweest die hij wel interessant vond (meestal omdat hij zei dat er een leuke barvrouw was, wat meestal niet zo was haha). De kroegen waren rustig (het was maandagavond) en dus daarom was er niet zoveel aan. De weekenden zijn een stuk leuker. Elke vrijdagavond verzamelen de Nederlandse leraren (en studenten) bij een Spaans barretje om wat te gaan borrelen. Dat is een stuk gezelliger. Een leraar was afgelopen zaterdag jarig en daar hebben we een surprise party voor gegeven op het strand! Ook wordt er meestal 1 keer per week een pokeravond georganiseerd. Mijn tegenstanders zijn echt fanatiek hierin. Ik vind het meestal wel goed en ik heb toch plezier. Heb dus ook nog niets gewonnen met het pokeren haha. Maar dat gaat veranderen! (Hoop ik)
Ik heb me ook aangemeld voor een duikbrevet. Ik ga dit weekend beginne met oefenduiken in een zwembad. Kan niet wachten op mijn eerste open-water-duik! Zal een onderwatercamera regelen voor een paar mooie foto's.
De kippenren is eindelijk af. Heb een mooie voergoot gemaakt en een waterbak. Nu alleen (nog steeds ja) de kippen vangen. Heb een paar vallen uitstaan dus hoop binnen enkele dagen een paar te hebben gevangen.
Mijn opdracht stond in de laatste weken even op een laag pitje. Vanwege de vakantie van Laurens en de verhuizing. Heb nog geen internet in mijn appartement. Mijn buurman zal zijn wachtwoord geven van zijn wifi-netwerk. Maar dat heeft hij nog niet gedaan, alles op een Caribisch tempo he. Hij maakt ook nog eens lange dagen dus ik zie hem nooit...
Dit was even een kleine update vanuit mijn kant. Het wordt tijd dat ik weer aan mijn opdracht ga werken.
Houdoe!